Zákaznická podpora:voolikuv@gmail.com

Hodnocení obchodu

5,0 18 hodnocení
5
18x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MB Avatar autora Michaela Broďáková | 21.2.2022
Moc ochotný pán se mi věnoval ihned po odeslání dotazu. Nějak mě zklamala technika a neuměla jsem s tím pohnout. Pán mně velmi ochotně pomohl a navedl a tím zachránil nás dospělé v autě cestou na hory :) děti poslouchaly voolika a byl klid.
M Avatar autora Michal | 14.1.2022
Krasny projekt s perfektnim servisem. Tesime se na dalsi.
TR Avatar autora Tomáš Rychetský (Administrátor) 9.2.2022
Děkuji moc za hodnocení. Jsem rád, že se Vám projekt Voolika líbí. Také se těšíme z toho, že Vám radost :)
EH Avatar autora Eva Hochmanová | 27.12.2021
Jsem moc spokojena, extrémně rychlé dodání a příjemné jednání :)
SV Avatar autora Staňková Vlasta | 5.12.2021
Jsem spokojená. Kniha přišla brzy. Má jen trochu vlnité okraje a je drahá.
TR Avatar autora Tomáš Rychetský (Administrátor) 19.12.2021
Vlasto, děkuji Vám za hodnocení. To mě velmi mrzí. Voolik se snaží o maximální kvalitu. Již jsem Vám napsal e-mail, s možností doručit knihu novou k maximální spokojenosti. Vlnité okraje jsou nejspíš důsledkem změny teplot při dopravě. Věřím, že Vám i dětem přesto kniha udělá velkou radost. V jakémkoliv jiném případě jsem k dispozici.
M Avatar autora Monika | 22.7.2021
Maximální spokojenost! S komunikací, přístupem, dopravou, knihou i ostatními produkty.
J Avatar autora Jana | 7.6.2021
Velmi-moc poučná skvělá kniha, děti se dobře při čtení soustředí , super kreslené netradiční ilustrace, které vtáhnou do děje.
KR Avatar autora Kamila Rozehnalová | 7.6.2021
Rychle a hlavně, co mě mile překvapilo, bylo to osobní, je vidět, že tady se jede na kvalitu a ne na kvantitu :-)
IE Avatar autora Iva Endalová | 13.5.2021
Úžasný nápad, krásně zpracováno. Ideální pro děti, které se cítí být "jiné".
LF Avatar autora Lada Fialová | 25.3.2021
Skvělá krásná knížka, milou formou podaný text k zamyšlení. Plyšový Voolík a doplňky bez chybičky ☺️ Doporučuji!
AT Avatar autora Andrea Tschaba | 1.3.2021
Výborná knížka, výborná komunikace a výborné jednání. Není co vytknout
RH Avatar autora Robert Hoffmann | 28.2.2021
Maximální spokojenost! S komunikací, přístupem, dopravou a knihou.
IH Avatar autora Ivana Hladíková | 8.1.2021
Velice, knihu jsem si vyzvedla osobně. Vše proběhlo skvěle a rychle.
AV Avatar autora Alice Vévodová | 6.1.2021
Perfektní komunikace a rychlé dodání :-).
Avatar autora Barbora Šindelová | 22.12.2020
Knížka je úžasná, obě moje neteře jí zbožňují. Já taky. Mohu jen doporučit.
KD Avatar autora Katka Dočkalová | 5.9.2020
Skvělá knížka, doporučuji!!!!
MB Avatar autora Michaela Broďáková | 11.8.2020
Knížka mi byla doporučena a vypadá moc pěkně. Už se těším až si ji budeme večer číst. Dodání i komunikace s obchodem na jedničku.
PM Avatar autora Paulina Masláková | 1.8.2020
Vyborne hodnotim najma komunikaciu obchodu - o kazdej zmene stavu objednavky som dostala mily e-mail priamo od Voolika. :)
HJ Avatar autora Hana Jašová | 4.7.2020
Prima obsah k zamyšlenií i pro potěšení, dobrá velikost knihy, vejde se snad do každého zavazadla a zvolene pismo lze číst i bez brýlý, což oceňujeme zvláště my, prarodiče.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení