Zákaznická podpora:voolikuv@gmail.com

Hodnocení obchodu

5,0 19 hodnocení
5
19x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
SN Avatar autora Soňa Němcová | 22.11.2022
MB Avatar autora Michaela Broďáková | 21.2.2022
Moc ochotný pán se mi věnoval ihned po odeslání dotazu. Nějak mě zklamala technika a neuměla jsem s tím pohnout. Pán mně velmi ochotně pomohl a navedl a tím zachránil nás dospělé v autě cestou na hory :) děti poslouchaly voolika a byl klid.
M Avatar autora Michal | 14.1.2022
Krasny projekt s perfektnim servisem. Tesime se na dalsi.
TR Avatar autora Tomáš Rychetský (Administrátor) 9.2.2022
Děkuji moc za hodnocení. Jsem rád, že se Vám projekt Voolika líbí. Také se těšíme z toho, že Vám radost :)
EH Avatar autora Eva Hochmanová | 27.12.2021
Jsem moc spokojena, extrémně rychlé dodání a příjemné jednání :)
SV Avatar autora Staňková Vlasta | 5.12.2021
Jsem spokojená. Kniha přišla brzy. Má jen trochu vlnité okraje a je drahá.
TR Avatar autora Tomáš Rychetský (Administrátor) 19.12.2021
Vlasto, děkuji Vám za hodnocení. To mě velmi mrzí. Voolik se snaží o maximální kvalitu. Již jsem Vám napsal e-mail, s možností doručit knihu novou k maximální spokojenosti. Vlnité okraje jsou nejspíš důsledkem změny teplot při dopravě. Věřím, že Vám i dětem přesto kniha udělá velkou radost. V jakémkoliv jiném případě jsem k dispozici.
M Avatar autora Monika | 22.7.2021
Maximální spokojenost! S komunikací, přístupem, dopravou, knihou i ostatními produkty.
J Avatar autora Jana | 7.6.2021
Velmi-moc poučná skvělá kniha, děti se dobře při čtení soustředí , super kreslené netradiční ilustrace, které vtáhnou do děje.
KR Avatar autora Kamila Rozehnalová | 7.6.2021
Rychle a hlavně, co mě mile překvapilo, bylo to osobní, je vidět, že tady se jede na kvalitu a ne na kvantitu :-)
IE Avatar autora Iva Endalová | 13.5.2021
Úžasný nápad, krásně zpracováno. Ideální pro děti, které se cítí být "jiné".
LF Avatar autora Lada Fialová | 25.3.2021
Skvělá krásná knížka, milou formou podaný text k zamyšlení. Plyšový Voolík a doplňky bez chybičky ☺️ Doporučuji!
AT Avatar autora Andrea Tschaba | 1.3.2021
Výborná knížka, výborná komunikace a výborné jednání. Není co vytknout
RH Avatar autora Robert Hoffmann | 28.2.2021
Maximální spokojenost! S komunikací, přístupem, dopravou a knihou.
IH Avatar autora Ivana Hladíková | 8.1.2021
Velice, knihu jsem si vyzvedla osobně. Vše proběhlo skvěle a rychle.
AV Avatar autora Alice Vévodová | 6.1.2021
Perfektní komunikace a rychlé dodání :-).
Avatar autora Barbora Šindelová | 22.12.2020
Knížka je úžasná, obě moje neteře jí zbožňují. Já taky. Mohu jen doporučit.
KD Avatar autora Katka Dočkalová | 5.9.2020
Skvělá knížka, doporučuji!!!!
MB Avatar autora Michaela Broďáková | 11.8.2020
Knížka mi byla doporučena a vypadá moc pěkně. Už se těším až si ji budeme večer číst. Dodání i komunikace s obchodem na jedničku.
PM Avatar autora Paulina Masláková | 1.8.2020
Vyborne hodnotim najma komunikaciu obchodu - o kazdej zmene stavu objednavky som dostala mily e-mail priamo od Voolika. :)
HJ Avatar autora Hana Jašová | 4.7.2020
Prima obsah k zamyšlenií i pro potěšení, dobrá velikost knihy, vejde se snad do každého zavazadla a zvolene pismo lze číst i bez brýlý, což oceňujeme zvláště my, prarodiče.