Zákaznická podpora:voolikuv@gmail.com

Skvělá hra pro děti

Všechny děti jsou doma. Vzdělávání funguje na dálku. Rodiče přemýšlí, jak děti zabavit. To by bylo, aby Voolik s něčím nepřišel…co by to tak mělo být? Hra!

IMG_9258_3
 
 

Jak hra vznikla?

Pustil jsem se do pravidelné tvorby pracovní listů a založil na Facebooku stránku „Zábava doma s Voolikem.“ Pracovní listy jsou na různá témata od počítání, angličtiny až po život včel. Pokud jste je ještě neviděli, přejděte na článek -> 10 pracovních listů pro děti.

skica voolik

 

Zábava pro děti hned 2x

Když jsem tvořil jeden z pracovních listů, Magda hledala na internetu inspiraci a narazila na zmrzliny, které se mají vybarvovat podle součtů čísel. Mě u toho napadlo, to by byla skvělá hra. Následně jsem ji naskicoval. Protože, co v hlavě to i na papíře. Zároveň mě napadlo, že se děti můžou zabavit hned dvakrát. Při tvorbě hry a také při samotném hraní.

 

 

Dopracovat a vyzkoušet

Následně jsme vymysleli herní pravidla, kdy hlavním cílem hry je, zapamatovat si správné barvy a následně je poskládat do zmrzlinového kornoutu. Kdo nasbírá nejvíce bodů – ten je mlsný Voolik. Všechno je vymyšleno, teď už jen pár hodin v Illustratoru a předělat do grafické podoby. Vytisknul jsem, vyrobil a s Magdou jsme hru vyzkoušeli. Jak nám to jde, se můžete podívat ve videu:

 

Věřím, že se vám hra bude líbit a že se s dětmi nasmějete. Najdete ji v e-shopu. Je ke stažení za cenu dvou kopečků zmrzliny. Poté vám přijde kompletní balíček, který si zvládnete vyrobit a hrát.

 

Zahrajte si hru Mlsný Voolik už teď za 49 Kč.

 

 

Hraní zdar.

 

voolik modra RGB_2

Váš Voolik