Zákaznická podpora:voolikuv@gmail.com

Smysluplné dárky pro děti do 500 Kč

Máme tu listopad, advent pomalu klepe na dveře a Štědrý den tu bude raz dva. Je tedy nejvyšší čas poohlédnout se po tom, co vybrat pro děti pod stromeček. Máme pro vás tipy nejen na zajímavé dárečky do 500 korun, ale také poradíme, jak je vybírat, aby se opravdu líbily.

 

 

V první řadě vybírejte dárky podle věku dítěte. Celá řada e-shopů nabízí přehledné filtry zaměřené právě na věk. V jednotlivých kategoriích však nesahejte hned po prvních věcech v nabídce, předmětech označených jako top, oblíbené, nejkupovanější a tak dále. Berte v potaz to, k čemu vaše děti tíhnou a co mají rády. Zaměřte se především na výběr smysluplného dárku, který bude vašeho potomka hravou formou rozvíjet, ať už po duševní, nebo fyzické stránce.


 

Miminka a batolatačernobílé

U těch se zaměřte na pestrobarevné nebo textilní hračky, které pomohou rozvíjet jejich jemnou motoriku. Vedle nešlápnete například s černobílými hračkami , které svými kontrastními barvami poskytují odpovídající vizuální podněty.


Do 2 letnástroje


Těmto dětem uděláte radost hračkou, která vydává zvuky. Koupit tedy můžete malý hudební nástroj nebo celou jejich sadu, která u dětí pomůže rozvíjet cit pro rytmiku a hudbu.


Do 3 letdriven

U chlapečků i holčiček jsou v tomto věku velmi oblíbené stavebnice, například ty dřevěné, které jsou skvělé jak pro motoriku, tak pro rozvoj fantazie, poznávání barev a tvarů.


Předškolní věk voolik

Pořiďte jim naučnou knihu, klidně i ve formě audioknihy, jako je Voolik na cestách. Těšit se v ní můžete na veselé příběhy, které děti povedou k pozitivnímu myšlení a přinesou jim také pořádnou dávku kreativity.


Mladší školní věk divadlo

Děti doslova milují pohádky a moc rády si je i samy zahrají. Darujte jim tedy pod stromeček malé loutkové divadlo. Při hraní si krásně potrénují svou slovní zásobu a umění vyprávění příběhů.


Starší školní věk experiment

Zamyslete se nad tím, co vaše děti ve škole baví nejvíc. Dějepis? Pořiďte knihu, která zábavnou formou podává historii. Biologie? Sáhněte po experimentálních sadách, například s růstem krystalů.

 

PODPOŘTE VOOLIKA NA STARTOVAČI