Zákaznická podpora:voolikuv@gmail.com

Nejlepší dětské knihy pod stromeček

Máte doma malého čtenáře nebo čtenářku? Tak to by jim měl Ježíšek pod stromeček přinést nějakou pěknou dětskou knížku. Našli jsme pro vás hned několik kvalitních knih, které děti budou bavit, a navíc jim pomohou s jejich rozvojem a získáním nových znalostí.

Snímka obrazovky 2021-12-01 o 9.18.35 

 

 

Knihy pro malé čtenářebarevná příšerka

Barevná příšerka
Knížka, která malým čtenářům ukazuje, že emoce nejsou ani černé, ani bílé, ale krásně pestrobarevné. Díky příběhu barevné příšerky se děti naučí poznat a pochopit vlastní emoce.

 

 

Voolik na cestách voolik kniha

Kniha o Voolikovi bude bavit nejen malé čtenáře, ale i jejich rodiče a všechny, kdo mají rádi veselé příběhy. Z každé její stránky je cítit radost, a proto není divu, že děti hezky učí pozitivnímu myšlení.

 

 

Vánoční městečkovánoční městečko
Vánoční leporelo, díky němuž se děti mohou projít po obchůdcích vánočního městečka a připomenout si vánoční tradice i aktivity.

 

 

 

Knihy pro větší čtenáře

Evžen a jeho bláznivý stromodům evžen

Díky této knize se děti učí věnovat pozornost velkým stavbám, ale rovněž soucitu s těmi nejmenšími tvory, důvěře ve vlastní fantazii a nebát se jít proti vkusu většiny.

 

 

 

Můžu ochutnat? mužu ochutnat

V této knížce na vás čeká spojení zeměpisného atlasu, kuchařky a turistického průvodce. Vydáte se po stopách pokrmů a chutí z celého světa – navštívíte celých 26 zemí z pěti kontinentů! Zkrátka skvělý způsob, jak dětem rozšířit znalosti a obzory zábavnou formou.

 

 

 

Kdyby lidi byli stromy stromy

V knize se seznámíte s příběhem Terezky a celou řadou návodů, jak a na co si hrát. Děti i dospělé vede k lepšímu vnímání vlastního těla a spojení s přírodou.