Zákaznická podpora:voolikuv@gmail.com

Proč by děti měly poslouchat audioknihy?

Audioknihy mají celou řadu výhod hlavně pro děti předškolního věku, stejně jako pro prvňáčky. Jaké to vlastně jsou? Pojďme se na to podívat.

 

Několik studií jasně ukázalo, že děti, které před nástupem do školy pravidelně poslouchaly audioknihy nebo jim rodiče předčítali, se učí mnohem rychleji číst a také rozvíjet svou gramotnost. Stejně tak je poslech audioknih přínosný i pro prvňáčky, kteří se pouští do prvních čtecích dobrodružství.

 

Vybírejte audioknihy podle kvality

Výběrem těch nejlepších a kvalitních audioknih dětem zprostředkujete příjemnou a hravou formou cestu k důležitým informacím. Z jednotlivých příběhů si odnesou důležitá poselství a ponaučení, která jim pomohou ve vlastním životě a osobním rozvoji. Navíc rozvíjejí také paměť, představivost a učí děti myšlení.

 

2obr

 

 

Audiokniha Voolik na cestách

Skvělou volbou pro rozvoj vašeho dítěte je audiokniha Voolik na cestách. Voolikova audiokniha může být krásným a smysluplným dárkem pro vaše nejmenší. Kniha i audiokniha Voolik na cestách dává dětem základní rady do jejich života. Všechny postavičky včetně Voolika jsou opravdu slušně vychované. Při jejich setkáních nechybí pozdravení, základy zdvořilé komunikace, vřelé pohostinství, poděkování a rozloučení.

 

3obr2