Zákaznická podpora:voolikuv@gmail.com

Ujištění, že Voolikovy omalovánky musí být!

Že má mít knížka i omalovánky jsem si potvrdil při výletu do slovenských Tater s dětmi. Byl jsem rád, že si Voolika oblíbily a měly z něj radost. Co mě ujistilo, že Voolikovy omalovánky udělám?

 

Jako všude na svých cestách, vzal jsem i do Tater plyšového Voolika. Když ho děti uviděly, byly z něj nadšené. Dělali s ním všemožné opičiny a "psí kusy." Měl jsem radost, že se jim zalíbil. Měly také zájem o příběhy a proto jsem jejich tátovi dal zatím jen rozpracovaný koncept knihy ke čtení před spaním.

Tím to neskončilo. Tomík, kterého vidíte na fotce, si plyšového Voolika vzal, a že si ho nakreslí. A tak kreslil, kreslil, vytvořil obrys a ten poté vymaloval. S radostí mi svůj výtvor ukazoval. Byl moc šikovný! Však posoudit můžete sami.

 

 

Omalovánky musí být!

 

Děti kreslily další a další zvířátka a postavičky. Proto jsem se rozhodl, že Voolikovy omalovánky musí být, aby dělaly radost i dalším dětem. Můžete je najít ve Voolikově e-shopíku, kde jsou k mání. I když nutno podotknout, že vynalézavé děti jako Tomík to zvládají i bez nich. :)

 

 

Nyní najdete omalovánky e-shopíku

omalovanky

 

 

Na článek reagujte do příspěvků níže.
Mějte se krásně. Díky dík!