Zákaznická podpora:voolikuv@gmail.com

Zatnout zuby a znovu!

Když si něco vezmu do hlavy, hledám cesty a řešení. Překážky jsou pro mě výzva. Když jsem dopsal koncept knížky, měl jsem radost, že mám hotovo. "Tůdle!" Teprve to začalo. Opakovaně jsem se "zakousával" do stejného sousta, abych z kusu kamene vybrousil diamant.

 

Co je pro mě největší výzva?

Vidim situace a příběhy více v obrazech než ve slovech. Proto je pro mě kumšt vložit tu správnou barevnost i do příběhu Voolika pomocí slov. Když jsem si po sobě četl napsaná slova, věty, souvětí, měl jsem pocit, že by mohly být napsané ještě lépe a stále byl prostor k vylepšování.

Takže jsem zatnul zuby a znovu jednou vytvořené upravil. Znovu a znovu. Stále jsem nebyl spokojen. Opakování, trpělivost a vytrvalost je podle mě jediná cesta, jak dosáhnout kvality a stále lepších a lepších výsledků.

 

Opakování je nejen "matka moudrosti", ale také "taťka kvality." 

 

Že napoprvé nejste s výsledkem spokojeni je v pořádku. Na podruhé také. Myslím, že stejně tak i na potřetí. Otázkou je, kolik úprav je ještě zdravých. Článek budu publikovat zpětně, tak jsem zvědavý, kolik verzí textu nakonec celkově vytvořím.