Zákaznická podpora:voolikuv@gmail.com

Už máte Voolikův stírací kupón?

Ne? Nemáte? Vážně? ...Jak je to možné? grinning-face-with-big-eyes_1f603 Pokud jej ještě nemáte, tak si objednejte knihu a dostanete jej k objednávce. Kupón vám Voolik s radostí přibalí a můžete si na další objednávku seškrábnout slevičku a mít to za míň.

IMG_2999_1

 

Za mě neexistují věci zadarmo

Vím, že bývá zvykem v obchodech, že si zákazník koupí dvě čokolády Milky a k tomu dostanou jednu zadarmo. Nebo že dostanou nějakou hračku uvnitř. Nebo že ho obchodní řetězec láká na totální výprodej, speciální black friday, slevy až -80% apod. Jelikož jsem knihu a projekt Voolika vytvářel, vím, co za ním stojí energie a času, aby nyní byl takový, jak ho vidíte a to přeci má určitou cenu, no ne? winking-face_1f609 Vážím si věcí a myslím, že každá má svou správnou hodnotu. Proto vám rád dám mini motivačku na další nákup formou věrnostního kupónu, alá záložky, ale určitě svou cenu nepodseknu jen tak zčista jasna o -50% nebo podobné numera. Věci nejsou zdarma a sleva je manipulace.

 

Příběh od spokojených rodičů

Vezl jsem 1.6. po Brně jeden balíček. Jelikož si balíček objednával člověk s novým jménem, nevěděl jsem o koho se jedná. Balíček jsem krásně zabalil, dal do něj dvě knížky, vak, omalovánky a vše co bylo potřeba. Následně jsme se domluvili na osobním předání. Přijel jsem na parkoviště a pán mě již čekal s jednou Voolikovou knížkou v ruce. A povídá: "Dobrý den, děkuji moc, že vezete balíček. My už máme knížku 4krát přečtenou dokola a chceme ji věnovat svým známým..." Pak přišel s prupiskami... "Dáte mi prosím do všech těch knih věnování...?" Tak jsem musel balíček rozdělat a do všech knih jsem věnování vepsal. Potom jsem ještě dodal: "Dneska je Den dětí, zrovna máme mimořádnou slevu -16% (opravdu mimořádnou, protože to bylo poprvé, co jsme nějakou takovou udělali), kdybyste chtěl, tak můžete lidem vzkázat..." Pán odpověděl: "Voolik žádné slevy nepotřebuje, je to skvělá kniha, koupili jsme ho za plnou cenu, i když jsme slevu viděli, abychom ho podpořili. S radostí jsme se rozloučili. Pro mě uvědomění, že slevy nejsou nutně potřeba.

 

Vznik kupónu

Začalo to tím, že jsem chtěl záložku, pak nějaký kupón a nakonec jsem to spojil. V tiskárně mi vyšli vstříc, že se jim povedlo udělat kupónek stírací. Z čehož mám obrovskou radost. Můžete si jej tedy setřít a uvidíte, co vás tam čeká smiling

 

Děkuji, že Voolikovi fandíte a jste takoví úžasní. Přesto, rád vám z radosti a lásky předám kupón kdykoliv se uvidíme nebo je nově přibalím k objednávce knížky winking-face_1f609

Tak jej můžete (ale nemusíte) využít. Díky.

 

Váš Voolik